Monday, October 20, 2014

Curentul Photo Booth Props a ajuns si in Romania . Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la accesorii creative cu ajutorul carora inveselesc momentele importante din viata lor. Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau o petrecere tematica, accesoriile vesele reusesc sa aduca o nota aparte evenimentelor.

Pentru NUNTI :

Sunt ideale pentru sedintele foto dedicate mirilor, in ziua nuntii, la petrecerea burlacului sau a burlacitei, pentru scurte sesiuni foto impreuna cu domnisoarele sau cavalerii de onoare sau cu invitatii de la nunta, pentru amenajarea mesei de prezidiu, aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete in cadrul nuntii.
In aceasta categorie intra prea-cunoscutele modele de mustati, buze, ochelari, papione literele volumetrice de pe masa de prezidiu, pancarde cu diverse mesaje in stricta legatura cu mirii, mesaje cu nota tematica pentru nuntile cu diferite teme, rame de diferite dimensiuni pentru realizari de fotografii cat mai haioase.

Pentru BOTEZURI :

Nici pe pitici nu i-am uitat. Putem realiza o varietate mare de modele pentru petrecerile de botez, sedintele foto cu parinti si copii, cu bunici, fratiori sau surioare mai mici sau mai mari. Accesoriile pentru copii sunt gandite astfel incat acestia sa le foloseasca in maxima siguranta. Modele se pun la dispozitie de catre noi sau impreuna cu dumneavoastra punem in practica idei si modele noi.

Pentru PETRECERI TEMATICE :

In aceasta categorie intra absolut orice tip de model ales de dumneavoastra. Garantam executia oricarui tip de accesoriu pentru petreceri (Craciun, Revelion, Halloween, etc).
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne apelati, ne dati cateva date pentru a ne face o idee despre petrecerea la care participati, iar de restul ne ocupam noi.

Pentru orice fel de detalii suplimentare, ne puteti trimite un e-mail la adresa ladyarchitecthandmade@gmail.com sau ne puteti lasa un mesaj pe pagina noastra oficiala de Facebook :https://www.facebook.com/photoboothpropsromania

No comments:

Post a Comment