Tuesday, November 11, 2014

Decoratiuni Craciun

                         Luna cadourilor se apropie cu pasi repezi. Toata lumea va forfoti prin oras in cautarea acelor cadouri speciale pentru cei dragi lor. Noi ne-am apucat deja sa facem mici modele cu specific de sezon pentru a fi date in dar celor dragi.
                       Va propunem urmatoarele figurine si decoratiuni de Craciun , menite sa va bucure in zilele de sarbatoare pe dumneavoastra sau pe cei apropiati voua.
                        Acestea sunt ideale pentru decorarea casei in preajma Craciunului sau pentru a fi facute cadou fratilor, surorilor, bunicilor, parintilor , profesorilor, colegilor de munca sau de ce nu... sefilor! (Si ei trebuie rasplatiti intr-un final ). Fie ca le veti darui cuiva drag sau le veti pastra pentru dumneavoastra, aceste decoratiuni au fost facute cu drag si rabdare de intreaga mea familie si cu siguranta isi vor gasi locul intr-un camin calduros!















Daca sunteti interesati sa achizitionati oricare din aceste decoratiuni va asteptam mesajele. 
Pentru intreaga gama de produse de Craciun va rugam consultati albumul nostru 

Pentru impodobirea intrarii in camin va propunem Coronite ornament !
Acestea sunt facute din diferite materiale, accesorizate armonios cu "motive"de sezon (conuri de brad, merisoare, scortisoara, globulete,beteala, panglici colorate,funde asortate, etc) si au asigurate un sistem de prindere in cui! 



Daca doriti sa vedeti mai multe modele de Coronite ornament pentru Craciun va rugam sa apasati aici  

Ca sa va scutim de munca, vom impacheta aceste produse pentru a fi gata de daruit mai departe, intr-un ambalaj frumos, festiv si ingrijit! 


Pentru orice comanda mai mare de 50 de lei pentru produsele promotionale de Craciun, veti primi cadou din partea noastra un ornament de brad in forma de steluta facut cu ajutorul tehnicii origami



No comments:

Post a Comment